Acasa / circuite / Istanbul - Poarta Orientului


Istanbul - Poarta Orientului
Durata circuit: 5 nopti
Destinatie: Turcia, Istanbul
Tip circuit: autocar
Tip de masa: mic dejun, fara mancare,
de la: 145 EUR

Rezervare
Plecare din Data plecarii
Nr Camere
Adulti
Copii


-

Ziua 1. BUCUREŞTI- ISTANBUL(625 km) Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta Ruse- Edirne- Istanbul. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye, a carei importanta e subliniata de cele patru minarete, inclusa in patrimoniul UNESCO. Cazare la Istanbul.

Ziua 2. ISTANBUL Mic dejun. Întreaga zi o dedicăm vizitării metropolei care se întinde pe 2 continente: Moscheea Albastră, Biserica Sfânta Sofia, şi Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul). Seara program liber pentru vizitarea Bazarului. Cazare în Istanbul.

Ziua 3. ISTANBUL- Insula Printului Mic dejun. Timp liber în Istanbul sau opţional (40 euro), Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada – Insula Prinţului (include turul insulei cu trasura şi masa de prânz cu băuturi). Întoarcere în Istanbul pt. vizite individuale şi shopping. Cazare în Istanbul.

Ziua 4. ISTANBUL- Croaziera pe Bosfor Mic dejun. Dimineaţă vom vizita Palatul Dolmabahce situat pe malul Bosforului - simbol al măririi şi decadenţei Imperiului Otoman. Opţional, croazieră pe Bosfor (10 euro). Timp liber în Istanbul pt. vizite individuale şi shopping. Cazare în Istanbul

Ziua 5. ISTANBUL- BUCUREŞTI(625 km) Mic dejun. Plecare din Istanbul. Se tranzitează teritoriul Bulgariei.Sosire în Bucureşti după 21.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

ATENŢIE !! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare

BONUS! GRATUIT – Tur de Istanbul by night cu trecere peste Bosfor in ASIA.

NOTE:

1. Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

2. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi. Pentru explicaţii la obiectivele turistice (în ziua 2), grupul va achita câte 5 €/ pers. în Turcia, pentru servicii de ghizi locali (obligatoriu impus prin lege).   Grup minim 35 pers.

TURIŞTII TREBUIE SĂ DEŢINĂ PAŞAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA IESIRII DIN TURCIA.Art Otel ***

Art Hotel oferă o piscină în aer liber şi recepţie deschisă 24 de ore pe zi, la o plimbare de 15 minute de faimosul Grand Bazaar din Istanbul. Fiecare cameră are un TV cu ecran plat.

Camerele de la Art Hotel dispun de o podea de lemn şi o baie modernă. Fiecare este dotată cu aer condiţionat şi un birou de lucru.

Un mic dejun tip bufet este disponibil în fiecare dimineaţă în restaurantul de la Art Hotel. De asemenea, acesta este deschis pentru cină şi serveşte preparate din bucătăria turcească, precum şi mâncăruri internaţionale.

După o baie în piscină, oaspeţii se pot relaxa la bar sau pot citi un ziar pe terasa mică, de la piscină.

Art Hotel este situat la o plimbare de 20 de minute de Hagia Sophia şi de Palatul Topkapi.


Facilitati:
  • - balcon
  • - gradina
  • - gratar
  • - internet
  • - piscina

Preturile includ
- transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*, în ziua 1 şi 5
- 4 cazări cu MD în hotel echivalent 3* (standard locale)
- Ghid însoţitor

Preturile nu includ
•asigurarea medicala.
•intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali;
•Excursie opţională în Ins. Prinţului cu masa de prânz inclusă
• Croaziera pe Bosfor ( 10 euro / persoana)
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutati si cele mai bune preturi
Facebook

SUNA LA
+40 368 409 090
pentru a-ti face o rezervare