Acasa / circuite / Paris - London


Paris - London
Durata circuit: 7 nopti
Destinatie: Franta, Valea LOAREI
Tip circuit: avion
Tip de masa:
de la: 625 EUR

Rezervare
Plecare din Data plecarii
Nr Camere
Adulti
Copii


-

Ziua 1 | Bucuresti – Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 07:15 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO381 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 09:15. Sosire in Paris la ora 11:35. Transfer in oras si tur panoramic al orasului. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. Vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Transfer la hotel si check-in. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee. Cazare la Hotel Ibis Berthier 3* sau similar. 

Ziua 2 | Paris - Versailles

Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin Parisul pitoresc: Montmartre, Basilica Sacre Coeur. Dupa tur va propunem o excursie optionala la Castelul Versailles. Impresionantul castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, optional croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. Cazare la Hotel Ibis Berthier 3*. 

Ziua 3 | Valea Loirei

Mic dejun. Timp liber in Paris pentru vizite individuale sau excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in Sec al XVI-lea, in general asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si Castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in anul 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare la Hotel Ibis Berthier 3*. 

Ziua 4 | Paris – Bruges – Canterbury - Londra

Mic dejun. Plecare spre pitorescul Bruges, supranumit si “Venetia Nordului”, fosta capitala a Culturii Europene in 2002. Vizitam vechiul centru istoric, a carui frumusete si conservare deosebita i-a adus protectia sub Patrimoniul UNESCO: Palais Provincial, Catedrala Notre Dame - ce adaposteste statuia Fecioarei Maria din marmura alba care a fost creata de marele Michelangelo. Continuam catre Calais unde ne vom imbarca pe ferry-boat pentru a traversa Canalul Manecii catre Marea Britanie. Debarcam la Dover si ne indreptam spre Canterbury, unul dintre cele mai frumoase orase istorice ale Marii Britanii. Putem admira Catedrala, una din cele mai importante edificii ecleziastice ale Angliei – sediul episcopului de Canterbury, liderul Bisericii Angliei. Excursia continua spre Londra - cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Cazare la Hotel Premier Inn Docklands 3* sau similar. 

Ziua 5 | Londra

Mic dejun. Tur panoramic cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei, Catedrala Sf Paul, Millenium Bridge, Turnul Londrei. Dupa amiaza, va sugeram o vizita la British Museum sau program de shopping pe Oxford Street si de ce nu o vizita la „Muzeul Harrods”. Nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye – simbolul orasului. Seara, optional, se poate face o croaziera pe Tamisa. Cazare la Hotel Premier Inn Docklands 3*.

Ziua 6 | Windsor & Oxford

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In anul 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in anul 1997. Se mai poate admira Capela St George – un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) – cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward al III-lea. In interior se afla inmormantati Henry al VII-lea si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Intoarcere la Londra si cazare la Hotel Premier Inn Docklands 3*. 

Ziua 7 | Londra - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pana la ora transferului la aeroport pentru vizite individuale sau cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO392 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50. Aterizare la Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.Hotel 3* ***

Hotelul este foarte frumos.


Facilitati:

Preturile includ
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Paris, Compania TAROM
• Zbor direct la retur Londra => Bucuresti, Compania TAROM
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Taxe de autostrazi si parcari incluse
• Cazare 6 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3*:
- 3 nopti la Paris, Hotel Ibis Berthier 3*
- 3 nopti la Londra cu mic dejun bufet cald, Hotel Premier Inn Docklands 3*
• Excursii la Canterbury si Bruges cu autocar Interra de 4*
• Tur de oras Londra cu autocar si Ghid local
• Tur de oras Paris cu autocar si Ghid local
• Traversare cu ferry-boat Calais => Dover

Preturile nu includ
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxe de oras, se achita la Hotel, bacsis pentru soferi si ghizii locali
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutati si cele mai bune preturi
Facebook

SUNA LA
+40 368 409 090
pentru a-ti face o rezervare