Acasa / Despre noi            Agenţia de turism Air Global a fost înfiinţată în anul 2004, având numar de înmatriculare la Registrul Comerţului  J 08/712/2013 şi codul de înregistrare fiscală 31590130, sub denumirea de S.C AHA TRAVEL S.R.L..

            Agenţia a fost primul tour operator din România pe destinaţia Croaţia. În prezent, agenţia şi-a mărit portofoliul destinaţiilor pentru care are pachete proprii. 

            S-a afirmat în domeniul turismului printr-un portofoliu bogat de clienţi, atât turişti, persoane fizice, cât şi companii renumite. 

            În paleta de servicii oferite de societate se regăsesc activităţi precum:

TICKETING: Sistemele de rezervări folosite, permit oferirea unor servicii rapide, eficiente şi de încredere de emitere bilete de avion.

TURISM INTERN: Agenţia gestionează un număr impresionant de contracte cu hoteluri în toate oraşele din ţară şi hoteluri de pe litoral şi montane cu tarife avantajoase.

TURISM EXTERN: Agenţia oferă pachete turistice cu avionul, cursă de linie sau charter, precum şi autocarul, atât pentru grupuri, cât şi inpidual pe destinaţii precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croaţia, Spania, Malta, Austria, Italia, Franţa, destinaţii exotice, sejururi pe litoralul european, vacanţe în Europa, Asia, America şi Africa.

TURISM DE AFACERIAgenţia s-a implicat în organizarea de evenimente bussines: congrese, conferinţe, cocktailuri, aniversări de firmă, lansări de produse, în marile oraşe ale ţării.

ASIGURARI DE CĂLĂTORIE: Agenţia colaborează cu societăţi de asigurări, precum: Gerroma şi Mondial Assistance.

            Agenţia de turism Air Global are sediul în Braşov, pe strada Calea Bucureşti nr.57, sc A, apartament 2, parter. Echipamentele aflate în dotare sunt : computere în retea, faxuri, copiatoare.

            Legătura cu clienţii noştri se realizează prin intermediul site-ului www.agtravel.ro si a adreselor de e-mail office@agtravel.ro şi rezervari@agtravel.ro. De asemenea, clienţii ne pot contacta prin intermediul telefoniei fixe sau mobile:

telefon fix: 0268 314 485

telefon mobil: 0737- 871 525 – Andreea Anton

            Ne propunem să creştem notorietatea firmei prin oferirea unor servicii diferite, atât prin preţ, cât şi prin calitate, de colegii nostri de breaslă. Intentia noastră este de a lărgi portofoliul de societăţi cu care colaborăm. Prin cooperarea cu societatea noastră, puteţi obţine numeroase rezultate într-un schimb reciproc avantajos.Licenta turism

Brevet

Polita insolvabilitate Aha Travel

Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutati si cele mai bune preturi
Facebook

SUNA LA
+40 368 409 090
pentru a-ti face o rezervare